Licht het Anker

Er zijn wekelijks diverse inloop momenten In samenwerking met WerV, Stichting Focus en SportService Zwolle worden dagdelen gevuld met activiteiten op het gebied van de voorziening Sociale Activatie en Herstel: begeleiding en activiteiten, en herontdekken van interesses en vaardigheden. We organiseren en faciliteren sociale, culturele en sportieve activiteiten en bieden mensen die daar behoefte aan hebben ondersteuning bij deelname. Wees welkom op dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 09:00 uur.

Al deze activiteiten zijn gratis, je krijgt koffie/thee en je hoeft je niet in te schrijven voor deze activiteiten

Dag

Begin

Eind

Activiteit

 

Ruimte

 


Dinsdag

09:00

12:00

Natuur op recept

 

Buiten

 

13:00

16:00

Creatief Vooruit

 

Ontmoetingsruimte

Woensdag

14:00

16:00

Creatieve inloop

Basiscursus tekenen en schilderen

Ontmoetingsruimte

 

09:00

10:00

12:00

11:00

Beweegmakelaar

Bootcamp

 

Ontmoetingsruimte

Sportzaal

Donderdag

09:00

12:00

Schrijfcafé

 

Ontmoetingsruimte – bestuurskamer

 

09:00

12:00

Creatief Vooruit

 

Ontmoetingsruimte

 

13:00

16:00

Natuur op recept

 

Buiten

 

13:00

16:00

Spelletjes middag

 

Ontmoetingsruimte


Natuur op recept

Je gaat onder begeleiding van een vrijwilliger de natuur in. Wandelen, een praatje maken, mindfulness of in stilte wandelen. Onder andere planten en dieren bewonderen, leren hoe bijvoorbeeld bepaalde vogels en planten heten, hoe je ze kunt herkennen en wat voor invloed ze hebben.

Creatief Vooruit

Het samen bijeenkomen om creatief aan de slag te gaan door te knutselen, tekenen, schilderen, borduren, breien, haken, naaien, kleuren voor volwassenen en noem maar op! We bieden je de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden op te doen door middel van verschillende thema’s om te leren werken met verschillende materialen, zodat je kunt ontdekken wat jij leuk vindt.

Schrijfcafé: Schrijven, Luisteren en Vertellen

Hierbij gaan we oefenen met verschillende schrijfvormen zoals verhalen, gedichten, stripverhalen etc. Daarnaast laten we je ervaren hoe het is om tijdens het schrijven gebruik te maken van emoties, dromen, geuren, geluiden en beelden. Via deze manier van schrijven kun je bij jezelf gaan ontdekken welke schrijfvorm bij je past, wat schrijven met je doet en wat schrijven voor je kan betekenen.

Spelletjes

Vind jij het leuk om samen met anderen spelletjes te spelen? Denk hierbij aan Monopolie, Kolonisten van Catan, Sjoelen, Risk ect.

Beweegmakelaar

De beweegmakelaar ondersteunt en begeleidt mensen naar passend sport- en beweegaanbod en probeert tevens een positieve gedragsverandering te creëren richting een actieve(re) en gezonde(re) leefstijl. Wil je je hiervoor aanmelden voor een gratis intake? Je bent dan welkom tijdens de inloop op de woensdagochtend.